Stoelen voor beheersing van onrust

De Huntingtonstoelen steeds vaker ingezet bij andere doelgroepen

schedule 29 apr 2019
bookmark_border Stoelen
create

Huntingtonstoelen ook voor andere doelgroepen inzetbaar

Steeds meer andere zorginstellingen weten de weg naar Vemcare te vinden. Door het comfort dat de Vemcare Huntingtonstoel biedt en het aantoonbaar tot rust komen van cliënten met gedragsproblematiek, bewegingsonrust, psychische klachten etc. wordt de stoel veelvuldig ingezet bij deze doelgroepen.

Door de unieke verstelbare zitvalling waardoor de armleuningen hoger uitkomen, in combinatie met de aankoppelbare hocker biedt de stoel rust en veiligheid voor de cliënt en het verzorgend personeel.

Diverse zorginstellingen

Of het nu gaat om het gebruik in een hospice waar de cliënt zijn of haar laatste levensfase comfortabel in deze stoel kan doorbrengen, een psychiatrische instelling waarbij de onrustige cliënt zijn of haar geborgenheid en rust kan vinden in de Huntingtonstoel, tot verpleeginstellingen waar bijvoorbeeld mensen met Alzheimer aantoonbaar gekalmeerd worden en de Huntingtonstoel een natuurlijke fixatie biedt.

Wilt u de Vemcare Huntingtonstoel uitproberen bij een specifieke (onrustige) cliënt of in de gemeenschappelijke ruimte van uw zorginstelling?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende proefplaatsing.