Over ons

Home / Over ons

De Vita Huntingtonstoel is een zorgproduct van Vita Tendens uit Bunschoten. 

Vita Tendens is een dynamisch bedrijf wat  bestaat uit mensen met diverse achtergronden die jarenlange ervaring hebben en gespecialiseerd zijn in het advies geven en ontwikkelen van praktische producten in welzijn, zorg en comfort.

Wij produceren comfortverhogende producten voor de particuliere én zakelijke markt. De belangrijkste pijlers zijn maatwerk, zonder beperkingen, deskundig advies, en maximale service. Tijd en aandacht voor de klant is daarbij een onderscheidend element.

Een aantal zeer gerenommeerde  partners die hun sporen op het gebied van ontwikkelingen in de gezondheidszorg hebben verdiend staan ons hier in bij.

Goed luisteren naar de wensen en behoeften van de klant, inventarisatie tot in detail en dit vertalen naar een uitstekend product waar men jarenlang plezier van heeft, is wat ons bedrijf uniek maakt. In alles wat we doen hebben we het meest maximale comfort van de klant op het oog.

Nederlands product

In onze fabriek worden de producten op een ambachtelijke manier vervaardigd. Veelal maatwerk. Uitgevoerd door vakmensen met liefde voor het product. We gaan geen uitdaging uit de weg en volgen nieuwe ontwikkelingen op het gebied van techniek en materialen op de voet. Er is ontzettend veel mogelijk. Wij vertalen de wensen en behoeften van cliënten en patiënten naar concrete zit-oplossingen.

Contact?

Noorderzate 4
3752 GB  Bunschoten
T +31 (0)6 - 551 789 06
E info@vita-tendens.nl

Deel deze pagina met uw omgeving:

Volg Vita Tendens op twitter: